background

Willem heeft al heel wat workshops gegeven in zijn leven. Om een paar voorbeelden te noemen:

Schoolteams die - als afwisseling van hun serieuze programma - een alternatieve activiteit wilden hebben op hun teamdag. Willem ging met hen een ritmespel in elkaar zetten.

Groepen MBO-studenten die in een korte tijd meerstemmig wilden leren zingen. Natuurlijk komt daar wel het een en ander bij kijken: Een korte uitleg en oefening in zangtechniek, basale kennis van een akkoord, de vorm van een lied.....

Een groep dementerende ouderen die een korte voorstelling wilde geven: Vijf liedjes werden aangekleed met allerlei ritme-instrumenten. Het publiek vond het prachtig!

Een flinke groep accordeonstudenten wilde samen popmuziek gaan spelen. Hun onderling niveau was behoorlijk verschillend: Een uitdaging om ze dan toch een stuk van Michael Jackson en Lady Gaga te laten spelen.

Een groep accordeonisten die gezellige zeemansliederen - meerstemmig - wilden instuderen en uitvoeren tijdens hun bootreisje over de rivieren.

Medewerkers van een bedrijf moesten in een korte tijd een lied in elkaar zetten en kunnen uitvoeren voor elkaar. Onder tijdsdruk komen de mooiste creatieve producten te voorschijn.

Kosten: Even mailen of bellen.